Vakantiewoning plaatsen

Vakantieboerderij-Nederland.nl (www.vakantieboerderij-nederland.nl) biedt uitgebreide mogelijkheden voor samenwerking met huiseigenaren. Naast de verhuur van overnachtingen bieden we de mogelijkheid om arrangementen aan te bieden. Een arrangement kan een geheel verzorgde BBQ zijn of een leuke activiteit die je de groep wil aanbieden. Arrangementen kunnen het aantal boekingen stimuleren. Onze gasten boeken vaak catering of activiteiten bij om hun vakantie compleet te maken.

Vakantieboerderij-Nederland.nl vindt persoonlijk contact met de eigenaar belangrijk. Daarom zijn onze lijnen kort en direct. We luisteren goed naar wat je als eigenaar nodig hebt en geven deskundig advies over de beste wijze om de vakantiewoning in de markt te zetten.

Wij bieden verschillende contractvormen. Als je volledig ontzorgt wil worden dan regelen we alles voor je. Dan past het Full Service pakket het beste bij je. Heb je liever op een vroeg tijdstip  contact met de gasten en regel je de reispapieren liever zelf? Dat is mogelijk met ons Zelf Service pakket.

Herken je jezelf in onze werkwijze en heb je een mooi gelegen vakantiewoning met een goede gastwaardering, schoon en goed onderhouden, dan komen wij graag met je in gesprek.