Vakantiewoning plaatsen

Vakantieboerderij-Nederland.nl (www.vakantieboerderij-nederland.nl) biedt uitgebreide mogelijkheden voor samenwerking met huiseigenaren. Wij sturen op kwaliteit en dit zien wij terug in de zeer hoge reviewscore op Kiyoh: totaalscore 9,1.
Van onze gasten beveelt 99% ons bedrijf aan. Het aantal terugkerende gasten blijft stijgen. Dit hebben we bereikt samen met onze eigenaren. We werken daarom uitsluitend samen met eigenaren die hun vakantieboerderij goed onderhouden en de kunst van de gastvrijheid voor gasten verstaan. 
Naast de verhuur van overnachtingen bieden we de mogelijkheid om arrangementen aan te bieden. Een arrangement kan een geheel verzorgde BBQ zijn of een leuke activiteit die je de groep wil aanbieden. Ook het bijboeken van hottub en sauna zijn heel populair bij onze gasten. Arrangementen kunnen het aantal boekingen stimuleren. Onze gasten boeken vaak catering, wellnes of activiteiten bij om hun vakantie luxer en compleet te maken. De service van het aanprijzen en bijboeken van de arrangementen doet ons team gratis.

Vakantieboerderij-Nederland.nl vindt persoonlijk contact met de eigenaar belangrijk. Daarom zijn onze lijnen kort en direct. We luisteren goed naar wat je als eigenaar nodig hebt en geven deskundig advies over de beste wijze om de vakantiewoning in de markt te zetten.  

Wij bieden verschillende contractvormen. Als je volledig ontzorgt wil worden dan regelen we alles voor je. Dan past het Full Service pakket het beste bij je. Heb je liever op een vroeg tijdstip  contact met de gasten en regel je de reispapieren liever zelf? Dat is mogelijk met ons Zelf Service pakket.

Herken je jezelf in onze werkwijze en heb je een mooi gelegen vakantiewoning met een goede gastwaardering, schoon en goed onderhouden, dan komen wij graag met je in gesprek.