Over Ons

Vakantieboerderij Nederland (www.vakantieboerderij-nederland.nl) is specialist in de verhuur van vakantiewoningen met een rustieke ligging en een uitstekende gastwaardering. Travelyard is het moederbedrijf. Het hoge kwaliteitsniveau van onze accommodaties is de beste garantie om uw vakantie tot een succes te maken.

Wij helpen u graag bij het vinden van een vakantieverblijf dat echt bij u past. Voor mensen die afhankelijk zijn van zorg hebben wij een aantal accommodaties die hier speciaal voor zijn toegerust. Desgewenst kan hier half- of volpension bij worden verzorgd. Natuurliefhebbers hebben keus uit een aantal zeer bijzondere vakantiehuizen die in of aan de rand van natuurparken liggen. Naast uitgebreide informatie over onze vakantiehuizen laat onze website u kennismaken met de omgeving van vakantieverblijven. Wij geven ideeën voor activiteiten, uiteenlopend van wijnproeven tot ballonvaren.

Alle vakantiewoningen op de website zijn door ons persoonlijk geïnspecteerd. Hierdoor kennen wij de bijzonderheden van elke woning en kunnen wij maatwerk bieden bij boekingen. Een aantal accommodaties biedt bijvoorbeeld een mogelijkheid tot extra slaapplaatsen in overleg met de eigenaar.

Vakantieboerderij Nederland biedt uitgebreide mogelijkheden voor arrangementen. Ons aanbod omvat onder andere jeepsafari’s, kookworkshops en scootertochten. Voor de zakelijke markt hebben wij een aantal uitstekende vergaderlocaties. Informeert u gerust eens naar de mogelijkheden die er zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen, wij helpen u graag op weg naar een geslaagde vakantie.