Over Ons

Vakantieboerderij Nederland (www.vakantieboerderij-nederland.nl) is specialist in de verhuur van vakantiewoningen met een rustieke ligging en een uitstekende gastwaardering. Travelyard is het moederbedrijf. Het hoge kwaliteitsniveau van onze accommodaties is de beste garantie om uw vakantie tot een succes te maken.

Wij helpen u graag bij het vinden van een vakantieverblijf dat echt bij u past. Voor mensen die afhankelijk zijn van zorg hebben wij een aantal accommodaties die hier speciaal voor zijn toegerust. Desgewenst kan hier half- of volpension bij worden verzorgd. Natuurliefhebbers hebben keus uit een aantal zeer bijzondere vakantiehuizen die in of aan de rand van natuurparken liggen. Naast uitgebreide informatie over onze vakantiehuizen laat onze website u ook kennismaken met de omgeving van vakantieverblijven. We verstrekken toeristische informatie en geven ideeën voor activiteiten in de omgeving. Daarnaast biedt de vakantieboerderij zelf ook genoeg spel en vermaak. 

Alle vakantiewoningen op de website zijn door ons persoonlijk geïnspecteerd. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit beoordelen, kennen wij de bijzonderheden van elke woning en kunnen wij maatwerk bieden bij boekingen. Een aantal accommodaties biedt bijvoorbeeld een mogelijkheid tot extra slaapplaatsen in overleg met de eigenaar. Vakantieboerderij-Nederland.nl wil alleen kwalitatief goede vakantiewoningen verhuren. Ons bedrijf wordt gewaardeerd door onze gasten met een gemiddelde reviewscore op Kiyoh van 9,1! Onze aanbevelingsscore is 98%. We zien dan ook elk jaar het aantal terugkerende klanten toenemen. 

Vakantieboerderij-Nederland.nl biedt ook uitgebreide mogelijkheden voor arrangementen. Ons aanbod omvat onder andere jeepsafari’s, kookworkshops en scootertochten. Voor de zakelijke markt hebben wij een aantal uitstekende vergaderlocaties. Informeert u gerust eens naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen of opmerkingen dan nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen, wij helpen u graag op weg naar een geslaagde vakantie.